Een Website laten maken in Amersfoort

Website laten maken in Amersfoort

Wil je een nieuwe website laten maken in Amersfoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! ColoMedia maakt websites die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn en veilig, maar ook websites die je zelf makkelijk kunt voorzien van teksten en afbeeldingen. Andere dingen nodig zoals drukwerk, een extra domeinnaam, plugin, video-animatie of functionaliteit? Geen probleem, ColoMedia biedt multimedia-services onder één dak.

Klein stukje historie

ColoMedia is opgericht door Luis Ernesto van Baren en is gevestigd in Amersfoort. Het bedrijfje is gestart in 2008 en heeft sindsdien vele mooie multimediaprojecten mogen opleveren voor het klein-, midden- maar ook grootbedrijf. Onze opdrachtgevers zitten in Amersfoort, Leusden, Amsterdam, Apeldoorn maar ook in Verenigde Staten, Colombia, Bonaire en Aruba.

Een Website laten maken in Amersfoort

Betaalbare website laten maken in Amersfoort

ColoMedia ontwerpt en ontwikkelt betaalbare websites in Amersfoort. Deze worden ontworpen door Luís Ernesto en vervolgens in WordPress gemaakt. Na oplevering leveren we hier niet alleen een handleiding bij maar lopen de website ook nog eens helemaal met je na zodat alles werkt en zodat je leert hoe je deze zelf kunt voorzien van teksten en afbeeldingen.

Website laten maken in Amersfoort

Hoe laat je een website maken in Amersfoort?

Dat is heel eenvoudig. Stuur ons gerust een bericht via e-mail, WhatsApp of bel ons gerust wanneer het jóu uitkomt. Dan maken we gelijk een afspraak en komt Luis Ernesto bij je langs om jouw of jullie wensen direct te bespreken. Makkelijk toch? No-nonsense en transparant. Dát zijn de kernwaarden van ColoMedia.

Website laten maken in Amersfoort

Maakt ColoMedia alleen websites?

Naast dat we websites ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden maken we ook andere multimediaproducten. Dan moet je denken aan animaties / uitlegfilm, social media-content, teksten voor zoekmachines, drukwerk, fotografie, logo / huisstijlontwerp en zelfs nabewerking van podcasts. Wij werken met absolute specialisten. Hebben we de kennis niet in huis, dan schakelen we een van onze zakelijke partners in.

Een website maken is… ambacht

Daar staan we voor no-nonsense en transparant. En ja, ColoMedia is soms best direct maar wel eerlijk. ColoMedia is makkelijk te bereiken en bij problemen ook gewoon te bereiken op een zaterdag of zondag. Gewoon omdat techniek nooit stil staat of er zich altijd een vraag of probleem voor kan doen op momenten waarop je het niet verwacht.

Hoe gaan wij te werk?

We werken heel planmatig en transparant zodat het gelijk duidelijk is waar je aan toe bent.

 1. Eerste contact met ColoMedia
 2. Je maakt je wensen kenbaar en laat een aantal voorbeelden zien van websites die de stijl en kleuren aangeven die je mooi vindt
 3. ColoMedia doet een terugkoppeling van de wensen
 4. Zodra dit klopt maakt ColoMedia vrijblijvend een offerte, compleet met planning
 5. Bij een ‘Akkoord’ gaat eerst de inventarisatiefase van start (wat is er en wat moet er komen?), hierna volgt het ontwerp- en uiteindelijk de ontwikkelfase
 6. Feedback ronde
 7. Oplevering

Vragen?

Laat gerust van je horen. Misschien heb je nog een opmerking of vragen. Of gewoon een mooie opdracht. Wat het ook mag zijn, wij staan voor je klaar. Google onze naam ColoMedia gerust eens en bekijk onze 30+ (!) 5-sterren reviews.

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Waarover wil je informatie?
  WebsiteWebshopDomeinnaam

  Bel mij terug op telefoonnummer:

  Dus… Een Website laten maken in Amersfoort doe je bij ColoMedia
  Wil je jouw website laten maken in Amersfoort, dan doe je dat bij ColoMedia. Wil jij een prachtig product, korte lijnen, betrouwbare service, alles onder één dak, echte ambacht en persoonlijke aandacht? Kies dan voor ColoMedia! Maak direct een afspraak.


  Een greep uit onze opdrachtgevers



  Wat anderen zeggen

  Arno

  Upstairs Pannenkoeken
  Ondanks dat Luís Ernesto van ColoMedia het restaurant toen nog nooit gezien had, heeft hij precies de juiste sfeer kunnen pakken bij het maken van mijn website. Hij legt eenvoudig en duidelijk uit. Daarnaast is hij qua prijs erg gunstig en ik raad hem zeker aan!

  Carl

  Barcar
  ColoMedia heeft voor Barcar een mooie website gemaakt nl. Ik ben dan ook echt dik tevreden. Luís Ernesto is betrouwbaar, denkt mee en heeft een gunstige prijsstelling, kortom; een aanrader!

  Een Website laten maken in Amersfoort

  Een Website laten maken in Amersfoort

  DJ MAD-ICE

  DJ / Producer
  ColoMedia heeft voor mij een erg mooie website gemaakt! Het ziet er uit als een professionele website met mooie effecten erin. Luís Ernesto is erg duidelijk hoe hij de website maakt en je eigen ideeën weet hij heel goed uit te werken!


  Jolanda

  Café de Dikke
  Ik wist precies wat ik wilde en samen met ColoMedia hebben we een zeer mooie website gebouwd. Café De Dikke staat voor “gezelligheid” en dat straalt de website nu ook uit. Het overleg kon snel, ging eenvoudig en was duidelijk.
  Een Website laten maken in Amersfoort