06 43 555 650

  Naam (verplicht)

  E-mail (verplicht)

  Waarover wil je informatie?
  WebsiteWebshopDomeinnaam

  Bel mij terug op telefoonnummer:

  Website laten maken in Amersfoort

  Bij ColoMedia kun jij jouw website laten maken in Amersfoort. Heb je al een website, maar wil je een nieuwe? Ben je net een startende ondernemer? Bij ColoMedia is alles mogelijk. ColoMedia maakt al sinds 2008 websites voor het klein-, midden- en grootbedrijf. Niet alleen in Amersfoort hebben wij opdrachtgevers, maar ook in de rest van Nederland en zelfs in de Verenigde Staten, Colombia, Bonaire en Aruba.

  Een betaalbare website laten maken in Amersfoort


  Wij ontwerpen en ontwikkelen geen goedkope, maar betaalbare websites. Deze maakt ColoMedia met veel liefde en ouderwetse ambacht voor het vak. Wij houden van ons werk en dat zie je terug in de websites die wij in het recente verleden hebben gemaakt. De klanten blijven daarom ook lang bij ColoMedia, sommige zijn al zelfs vanaf het eerste uur bij ons!

  Een website laten maken in Amersfoort, hoe?


  Nou heel eenvoudig. Wil jij een betaalbare website laten maken in Amersfoort, stuur dan gerust even een e-mail of bel gerust even. Wanneer je belt, maken we gelijk een afspraak en dan komt Luís Ernesto van Baren even langs om de wensen met je te bespreken.

  Maken jullie alleen websites?


  Nee, niet alleen. Naast dat wij websites ontwerpen en ontwikkelen, beheren en onderhouden wij deze ook. Daarnaast ontwerpen en ontwikkelen we ook webshops en voorzien onze klanten van hun reclame-uitingen zoals posters, folders, visitekaarten en flyers. We hebben goede relaties met verschillende drukkers dus kunnen je altijd de beste prijzen bieden.

  Een website maken is voor ons… ambacht!

  Daar staan we voor! Ambacht en persoonlijke aandacht. Als wij aan onze klanten vragen wat men het meest in ons aanspreekt krijgen we vaak te horen dat het eindresultaat mooi is, maar ook dat de lijnen kort zijn. Wij van ColoMedia zijn makkelijk te bereiken en staan onze klanten persoonlijk te woord en doen niet aan ingesproken ‘bandjes’ of menukeuzes. Bij ColoMedia maak je makkelijk en snel een afspraak.

  Kortom:
  In een persoonlijk gesprek kun je jouw wensen kenbaar maken voor de website die je wilt laten maken. Vervolgens gaan wij een offerte uitbrengen. Nadat deze akkoord is, tekenen we het contract en gaan we direct voor je aan de slag! Binnen een zeer kort tijdsbestek kunnen we al resultaten laten zien in de vorm van een ontwerp en een stuk ontwikkeling.

  Dus…
  Wil je jouw website laten maken in Amersfoort, dan doe je dat bij ColoMedia. Wil jij een prachtig product, korte lijnen, betrouwbare service, alles onder één dak, echte ambacht en persoonlijke aandacht? Kies dan voor ColoMedia! Maak direct hier een afspraak.

  Wat anderen… zeggen!

  Arno
  Upstairs Pannenkoeken

  Ondanks dat Luís Ernesto van ColoMedia het restaurant toen nog nooit gezien had, heeft hij precies de juiste sfeer kunnen pakken bij het maken van mijn website. Hij legt eenvoudig en duidelijk uit. Daarnaast is hij qua prijs erg gunstig en ik raad hem zeker aan!

  Carl
  Barcar

  ColoMedia heeft voor Barcar een mooie website gemaakt nl. Ik ben dan ook echt dik tevreden. Luís Ernesto is betrouwbaar, denkt mee en heeft een gunstige prijsstelling, kortom; een aanrader!

  Matthijs
  DJ MAD-ICE

  ColoMedia heeft voor mij een erg mooie website gemaakt! Het ziet er uit als een professionele website met mooie effecten erin. Luís Ernesto is erg duidelijk hoe hij de website maakt en je eigen ideeën weet hij heel goed uit te werken!

  Jolanda
  Café de Dikke

  Ik wist precies wat ik wilde en samen met ColoMedia hebben we een zeer mooie website gebouwd. Café De Dikke staat voor “gezelligheid” en dat straalt de website nu ook uit. Het overleg kon snel, ging eenvoudig en was duidelijk.