Het werk van ColoMedia

Het werk van ColoMedia is nooit af. We slapen, eten en dromen multimedia en werken hier aan op de gekste momenten. In avonduren, weekend of zomaar een feestdag. Multimedia wordt de afgelopen jaren alleen maar leuker en uitdagender en hier gaan wij zoveel mogelijk in meer.

Bekijk hieronder een greep uit onze werkzaamheden uit onze 4 hoofdpijlers: Animatie, websites, drukwerk en social media.

Animaties

Animatie voor AmersfoortAnimatie voor Rabobank NederlandAnimatie voor IntraCareAnimatie voor Upstairs Pancakes AmsterdamAnimatie voor DrukStoreAnimatie voor Makelaar voor een uurAnimatie voor website ProRun
Websites

De Dikke

Creditcardvergelijking

Heuvel Zeefdruk

Go2Colombia

123 Get in Shape

Van Oossanen Makelaardij

Social media

Instagram Colombiaans.nl


Drukwerk

Lions Leusden

Algemeen drukwerk

Magazine Bolívar

Uitnodigingskaart

Wat doet ColoMedia eigenlijk?

Het werk van ColoMedia omhelst verschillende dingen maar hebben allemaal hun wortels in het multimediaveld. Luis Ernesto van Baren heeft ColoMedia in 2009 opgestart tijdens zijn studietijd. In die tijd leek het hem een goed idee om tijdens de crisis een bedrijf te starten om het maken van aanvankelijk alleen websites. Al snel kreeg hij ook vragen binnen of hij verschillende visual designs kon maken voor drukwerk, relatiegeschenken, landingspagina’s en animaties. Ook schreef hij regelmatig gast-blogberichten voor andere websites over reizen of multimedia. Dus om antwoord te geven op de vraag ‘Wat doet ColoMedia eigenlijk?’ kunnen we volmondig op antwoorden: 360 Media, multimedia in het breedste zin van het woord. Dat is het werk van ColoMedia. Bekijk de pagina ‘over ColoMedia voor meer info over ColoMedia.

Vragen?

ColoMedia maakt graag kennis met je. Stuur ons eens een bericht! We garanderen dat je zo snel mogelijk een bericht terug krijgt.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Ik heb een vraag over