Selecteer een pagina

Over ColoMedia

Kiest u voor ColoMedia,
dan kiest u voor betrouwbaarheid.
ColoMedia is niet gek te krijgen, creatief, meedenkend, up-to-date, gewoon goede multimedia!


Opgericht

ColoMedia is opgericht in 2009 door Luís Ernesto van Baren. De naam is een combinatie van zijn geboorteland Colombia en het werkveld, Multimedia. Zo ontstond de naam ColoMedia. ColoMedia beschikt over een no-nonsense mentaliteit. Eerlijkheid en transparantie zijn belangrijke kernwaarden.


Happy user

A satisfied user, is a happy user. ColoMedia maakt ontwerpen die begrijpelijk en logisch zijn voor de gebruiker. Met de sterke technische ontwikkeling van het desbetreffende product tovert ColoMedia een glimlach op het gezicht van de gebruiker (en haar opdrachtgever natuurlijk).


Advies

Onze opdrachtgevers hebben vaak al een idee in gedachten en willen deze tot uiting zien in het design. ColoMedia geeft hierin advies en denkt mee. Het doel is te allen tijde tevredenheid en die glimlach bij het zien van het eindproduct.

ColoMedia in cijfers

al 6 jaar, jouw specialist in multimedia!

meer dan 50 domeinnamen in beheer

%

100% de goedkoopste met de meeste opties

%

96% van onze opdrachtgevers zijn dik tevreden


Details

ColoMedia let bij het design- en ontwikkelproces op details. ColoMedia gelooft dat details een ontwerp even simpel als mooi kunnen maken. ‘Less is more’ gaat ook op voor het design. Opdrachtgevers vinden een mooi en functioneel ontwerp belangrijk. ColoMedia geeft gehoor aan deze wensen en voert deze graag uit.


Service

ColoMedia hecht erg veel waarde aan jouw wensen. Goede service staat bij ColoMedia hoog in het vaandel. Je ontvangt altijd zeer spoedig een reactie op vragen per e-mail en telefoon. Daarnaast denkt ColoMedia ‘out of the box’ mee. Zo staat u er nooit alleen voor.


Budget

Is ColoMedia de goedkoopste? Nee, vast niet. Maar zeker niet de duurste. ColoMedia gelooft dat goedkoop ook wel duurkoop is. Met onze persoonlijke benadering en service stellen wij opdrachtgevers zeer tevreden. ColoMedia biedt je gewoon een goede multimedia aan tegen een betaalbare prijs.

Bakkie doen?

Neem contact op!

1 + 1 =

Sandra

Sandra

Eigenaar Carlina's Restaurant

ColoMedia heeft de website van ons Zuid-Amerikaans restaurant Carlina’s in Enschede gemaakt. Deze is te bekijken op carlinas.nl. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. Muchas gracias ColoMedia!

Meer beoordelingen