Over ColoMedia

Deze pagina gaat over ColoMedia. ColoMedia heeft sinds 2009 een mooie en lange geschiedenis als het gaat om de ontwikkeling van haar diensten.

Kies je voor ColoMedia
 dan kies je voor betrouwbaarheid. 

 ColoMedia is niet gek te krijgen, creatief, meedenkend, up-to-date, gewoon goede multimedia!

Historie & focus

Over ColoMedia
Opgericht

ColoMedia is opgericht in 2009 door Luís Ernesto van Baren. De naam is een combinatie van zijn geboorteland Colombia en het werkveld, Multimedia. Zo ontstond de naam ColoMedia. ColoMedia beschikt over een no-nonsense mentaliteit.

Over ColoMedia
Happy user

A satisfied user, is a happy user. ColoMedia maakt ontwerpen die begrijpelijk en logisch zijn voor de gebruiker. Met de sterke technische ontwikkeling van het desbetreffende product tovert ColoMedia een glimlach op het gezicht van de gebruiker.

Over ColoMedia
Advies

Onze opdrachtgevers hebben vaak al een idee in gedachten en willen deze tot uiting zien in het design. ColoMedia geeft hierin advies en denkt mee. Het doel is te allen tijde tevredenheid en die glimlach bij het zien van het eindproduct.

Over ColoMedia
Details

ColoMedia let bij het design- en ontwikkelproces op details. ColoMedia gelooft dat details een ontwerp even simpel als mooi kunnen maken. ‘Less is more’ gaat ook op voor het design. Opdrachtgevers vinden een mooi en functioneel ontwerp belangrijk.

Over ColoMedia
Service

ColoMedia hecht erg veel waarde aan jouw wensen. Goede service staat bij ColoMedia hoog in het vaandel. Je ontvangt altijd zeer spoedig een reactie op vragen per e-mail en telefoon. Daarnaast denkt ColoMedia ‘out of the box’ mee. Zo sta je er nooit alleen voor.

Over ColoMedia
Budget

Is ColoMedia de goedkoopste? Vast niet. Maar zeker niet de duurste. ColoMedia gelooft dat goedkoop ook wel duurkoop is. Met onze persoonlijke benadering en service stellen wij opdrachtgevers zeer tevreden. ColoMedia biedt je goede multimedia tegen een betaalbare prijs.

Beoordelingen

Van nagenoeg elke opdracht hoe groot of klein ook, vragen we om een review. We vinden het belangrijk onszelf te verbeteren maar willen ook een totaalpakket aan multimediale oplossingen bieden. Dit heeft geresulteerd in leuke reacties. Natuurlijk zijn ook wij niet perfect, maar leren een hoop van wat anderen zeggen over ons.
Bekijk hier beoordelingen