SEO

SEO Zoekoptimalisatie

SEO Zoekoptimalisatie, ook wel S.E.O. (search engine optimization ) genoemd is een zeer belangrijk onderdeel van alles wat online gebeurt. De S.E.O. gaat iedereen aan, niet alleen nieuwe opdrachtgevers die een nieuw online product willen, maar ook bedrijven die al jaren een website hebben. Je moet je afvragen: voldoet mijn S.E.O. nog wel aan de huidige standaarden van tegenwoordig?

SEO… één van dé belangrijkste punten van jouw website

ColoMedia krijgt regelmatig de vraag of wij een website of webshop kunnen voorzien van advies als het gaat om de zoekoptimalisatie. Veel bedrijven zien nu in hoe belangrijk de zoekoptimalisatie is. Want simpel gezegd: Geen goede S.E.O. betekent GEEN BUSINESS.

Bij een S.E.O.-rapport stellen we verschillende vragen zoals: kloppen de zoekwoorden die gebruikt worden? Kloppen de teksten? Hoe zien de afbeeldingen eruit en zijn deze alt- en titleteksten gevuld? Vervolgens doen we nog een technische check.

Hoe verzorg je een goede SEO?

Hoe je een goede SEO zoekoptimalisatie krijgt? Bij de zoekoptimalisatie houden we ons vooral aan de regels en richtlijnen van Google en Bing. Zij zijn immers de marktleider in zoekmachineland. Vooral de regels en richtlijnen van Google zijn uitdagend om in stand te houden vanwege zijn ingewikkelde en steeds veranderende algoritmen. ColoMedia staat tot jouw dienst, ook als het gaat om de zoekoptimalisatie van jouw nieuwe óf oude website.