Amersfoort welkom terug!
Amersfoort welkom terug!

Voor horeca-gangers in Amersfoort maakten we speciaal de animatie ‘Amersfoort, welkom terug!’.  Het werd een groot project waarbij niet alleen script en animatie bij kwamen kijken maar ook een voice-over en muziekproducer die de achtergrondmuziek verzorgde.

Liggend in de bosjes

Omdat ik het belangrijk vind om mezelf helemaal in een project in te leven wil ik wanneer ik geluid gebruik dit zoveel mogelijk zelf horen, voelen en ervaren. Aan het begin van de animatie hoor je het geluid van een trein. Dat geluid heb ik al liggend in de bosjes gemaakt en bewerkt tot een goede geluidsopname. Datzelfde deed ik met twee glazen. Ik kon namelijk het juiste geluid niet vinden voor mensen die proosten. Erg leuk en leerzaam om te doen.

Illustratie en animatie

Voor de illustratie heb ik gebruik gemaakt van de kleuren van de straat. Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd om natuur- en waarheidsgetrouw te handelen als het gaat om het aanzicht van gebouwen. De animaties zijn erg leuk geworden en heb hier veel complimenten over gekregen.

Ik denk dat het een van de leukste projecten was die ik gedaan heb. Alle facetten kwamen aan bod. Geluid, illustratie, sound engineering en animatie. Erg leuk om te doen! Bekijk hieronder het eindresultaat.