ColoMedia heeft een nieuwe website

ColoMedia heeft een nieuwe website

ColoMedia heeft een nieuwe website die aan alle eisen van vandaag de dag voldoet. Met de nieuwe website is het mogelijk om snel een beeld te krijgen van wat ColoMedia allemaal doet. De afgelopen tijd zijn hier een aantal diensten bijgekomen.

Waarom een nieuwe website?


We merkten dat bij de oude website vaak mensen afhaakten. Niet zozeer vanwege de diensten die aangeboden werden, maar meer vanwege de grote hoeveelheid informatie die erop stond. Informatie over bijvoorbeeld een website laten maken was er genoeg, maar het was te veel en daardoor niet behapbaar. Niet handig en daar moest verandering in komen.

Bij de loodgieter thuis lekt het altijd


Een veelgehoorde uitspraak. Door drukte en keuzes maken waren verschillende zaken bij onze website voor verbetering vatbaar. Deze hopen we met de nieuwe website te hebben afgevangen en zijn benieuwd naar jouw reactie.

Nieuwe website nieuwe diensten


We gaan de aankomende inzetten op animatie. Dynamische content waarbij je je vingers aflikt. Daar waar we in 2009 begonnen als alleen en puur grafisch ontwerp en webbouwer zijn we na 11 jaar  uitgegroeid tot allround-multimediabedrijf en voorzien we bedrijven van 360 media. We maken nog steeds drukwerk, logo’s en huisstijlen maar leggen de nadruk wat meer op het totaalplaatje. Ook hebben we hierbij goede contact in de print- en drukwereld.

Dus wanneer jij als bedrijf bij ons komt voor drukwerk dan kijken we net iets verder dan onze neus lang is. Wellicht kun je ook nog wel frisse nieuwe social media content gebruiken omdat deze verschillende stijlen heeft en streeft naar een herkenbare stijl. ColoMedia heeft een nieuwe website en dat mag iedereen weten.

Wat vind jij van de website? Mis je nog iets? E-mail of laat ons dit gerust weten. Oh ja! Wilde je weten hoe wij jou kunnen voorzien van frisse multimedia? Laat dan van je horen! Wij staan voor je klaar.Meer info over een ColoMedia?

Neem dan eens contact met ons op via onderstaand contactformulier. ColoMedia staat voor je klaar en helpt je graag!

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Ik heb een vraag over

    .alignwide img, .alignfull img { display: block; width: 100%; max-width: 600px; margin-left: auto !important;