Wat doet ColoMedia?

Wat doet ColoMedia? In de basis ontwerpt en ontwikkelt ColoMedia websites, webshops, dtp en verzorgt daarnaast beheer en onderhoud van internet applicaties en verzorgt ook zoekoptimalisatie voor websites tegen een betaalbare prijs.

ColoMedia… sinds 2009

ColoMedia bestaat sinds 2009. In deze tijd heeft ColoMedia zich ontwikkeld van een ontwikkelaar van internet applicaties naar extra bijbehorende specialisaties zoals visual design, checkout-systemen, social media en boek- en reserveringssystemen.

Wat heeft ColoMedia gedaan?

De projecten die ColoMedia heeft uitgevoerd zijn zeer divers. Van fotobewerkingen, websites, verjaardagskaarten naar toegangsbewijzen, posters, webshops, boekingssystemen, stickers en consumptiebonnen. Hieronder leggen we kort uit wat we zoal gedaan hebben. Wil je een beter overzicht van het werk van ColoMedia? Bekijk dan even de pagina met werk.

Website

ColoMedia heeft verschillende websites gemaakt in verschillende branches. Van restaurants, autobedrijven, reisbureau’s naar festivals. ColoMedia denkt met je mee en zet je op het juiste spoor! Maak nu een afspraak en laat je verrassen!

Maak een afspraak

Webshop

ColoMedia begrijpt dat bedrijven en startende ondernemers het in het begin niet al te breed hebben in budget. Voor alles is er een eerste keer. Dat kan zeker gelden voor een tijdrovende klus zoals een webshop. Wij staan voor je klaar om je te helpen!

Maak een afspraak

DTP

Als het gaat om het DTP-werkzaamheden hebben we in het recente verleden veel werk verzet. Hierdoor hebben we lange termijn relaties met drukkerijen kunnen onderhouden. Hierdoor kunnen we de beste prijzen leveren. Maak nu een afspraak en laat je blij verrassen!

Maak een afspraak

Applicaties

Internet applicaties klinkt breed. En… dat is het ook. We hebben ons recent verdiept in verschillende applicaties zoals een videowebsite en een boekings- en reserveringssysteem voor een appartementencomplex. Heb je een vraag? Aarzel dan niet om contact op te nemen.

Maak een afspraak

Huisstijl

ColoMedia spreekt veel startende ondernemers die houden van hun werk. Ze zijn erg creatief en weten goed waar ze heen willen met hun huisstijl en branding. ColoMedia neemt de tijd om een herkenbare huisstijl te ontwikkelen. Maak eens een afspraak en laat je blij verrassen!

Maak een afspraak

SEO

In het verleden heeft ColoMedia verscheidene SEO-rapporten geschreven voor haar opdrachtgevers. In deze zogenoemde SEO-rapporten stonden belangrijke tips, regels en richtlijnen in voor een meer zoekmachine-vriendelijke internetapplicatie zoals website of webshop.

Maak een afspraak

Bakkie doen?