Upstairs Pannenkoeken

Het werk van ColoMedia: Upstairs Pannenkoeken. Dit pannenkoekenhuisje is de oudste van Europa en is gevestigd in Amsterdam. Tevens is Upstairs Pannenkoeken al jarenlang houder van Trip Advisors ‘Certificate of Excellence’.

De eigenaar Arno vroeg ColoMedia zijn website te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. ColoMedia heeft zoveel mogelijk geprobeerd om de website in de authentieke stijl van Upstairs vorm te geven.

Upstairs Pannenkoeken is responsive!

Voor Upstairs Pannenkoeken was het erg belangrijk om de website vooral op mobiele apparaten juist weer te geven. Dit wordt “responsive” genoemd.

Bij Responsive Web Design (RWD) schaalt de website mee met het apparaat waarin het wordt geopend. Daarnaast is Upstairs Door de hoge buitenlandse bezoekersaantallen van het authentieke pannenkoekenhuisje kunnen de toeristen de website niet alleen snel bereiken, maar ook snel reserveren.

ColoMedia had al snel begrepen wat ik wilde. Ondanks dat hij op dat moment het restaurant nooit zelf gezien had, heeft hij precies de goede sfeer te pakken bij het maken van mijn website. Hij kan ook heel eenvoudig en duidelijk uitleggen hoe multimedia-zaken werken. Zeker een aanrader en ook qua prijs is hij erg gunstig
Meer beoordelingen

Bakkie doen?