• 5
  Colomedia ontwierp de omslag van mijn E-book Insta smoothies. Dit is snel gedaan met kwalitatieve geweldige resultaten! De omslag geeft precies weer waar mijn e-book over gaat.
  Jolanda
  Smoothies Ebook
 • 5
  Luis heeft met zijn ColoMedia een prachtige website gemaakt voor onze culturele dansgroep Aires Colombianos. Samen hebben we de mogelijkheden besproken. Luis werkt op een logische en efficiente manier. Gracias!
  Joram
  Aires Colombianos
 • 5
  Colomedia heeft onze verouderde site grondig aangepakt en compleet vernieuwd. De communicatie liep vanaf het eerste moment uiterst prettig. Luis kon snel langskomen om de klus te besrpeken. Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en zelf denkt Luis ook goed mee over de mogelijkheden.
  Marjorie
  Nu Verhuren
 • 4
  ColoMedia heeft voor mij een website gemaakt voor mijn zelfgemaakte knuffeldieren. Ik had op basis van een aantal steekwoorden en stijl een website in gedachte die Luis snel in elkaar heeft gezet. Ik heb hier erg blij mee en zal mijn verkopen stimuleren.
  Caroline
  LilMill
 • 4
  Luis heeft voor La Vecina (stichting voor straatkinderen in Cartagena, Colombia) de website ontworpen, filmediting gedaan, donatiepagina ingericht, technisch beheer en onderhoud voor websites in 3 talen en visuals voor social media gemaakt.
  Nathalie
  La Vecina
 • 4
  Ik ben heel tevreden over de service van ColoMedia. Luis heeft het ontwerp van mijn nieuwe website verzorgd en doet mijn social media voor Facebook. Een jongen die systematisch te werk gaat, persoonlijk is en no-nonsense.
  Jan
  Heuvel Zeefdruk
 • 5
  Onlangs kreeg ik de opdracht voor het maken van een website voor een lokaal initiatief in Amersfoort. Ik heb Luís als ervaren graphic designer gevraagd om het logo te maken. Onze samenwerking verliep 'smooth' en de opdrachtgever is zeer tevreden. Een nieuwe opdracht ligt trouwens al klaar...
  Paula
  Pride & Proud Communication
 • 4
  Zelfs de afstand van 8000 kilometer kon niet voorkomen dat Luis een fantastische website voor ons maakte. Luis maakte een website en logo voor ons in Bonaire, waarbij informatie en communicatie erg belangrijk waren.
  Ton
  Kas Bonaire
 • 4
  Luis heeft een mooie en duidelijke website gemaakt voor onze RouteColombia. Luis denkt niet alleen mee met het ontwerp maar kijkt ook met een analytische blik naar de customer journey en informatieve kant van multimedia.
  Jean-Philipe
  Route Colombia
 • 5
  Luís heeft een “gezellige” website gemaakt. Dat is waar ons café, De Dikke voor staat. De werkwijze van ColoMedia is duidelijk en we hadden altijd erg prettig en persoonlijk contact. Luis is altijd te bereiken en praat in “leken-taal”.
  Jolanda
  De Dikke
 • 4
  Luís heeft aan een half woord genoeg. Hij had de sfeer voor het ontwerp van mijn restaurant al snel te pakken. Hij legt heel eenvoudig en duidelijk uit hoe multimedia werkt. Ik vind ColoMedia een echte aanrader, ook qua prijs.
  Arno
  Upstairs Pancakes
 • 4
  ColoMedia heeft een hele mooie website voor ons gemaakt: www.lamargarita.nl. Het is precies wat wij wilden voor ons Caribisch restaurant in Amsterdam. De website voldoet volledig aan onze wensen. Ik raad ColoMedia iedereen aan!
  Flavia
  La Margarita
 • 5
  ColoMedia heeft de website van ons Zuid-Amerikaans restaurant Carlina’s in Enschede gemaakt. Wij zijn heel tevreden met het resultaat, en nog voor mobiel ook! Muchas gracias ColoMedia!
  Sandra
  Carlina’s Restaurant
 • 4
  ColoMedia heeft voor mij een erg mooie website gemaakt! Het ziet er uit als een professionele website met mooie effecten er in. Hij is erg duidelijk hoe hij zijn website maakt en je eigen ideeën weet hij heel goed uit te werken!
  Matthijs
  DJ MadIce
 • 4
  ColoMedia heeft voor Barcar een mooie website gemaakt, namelijk: www.barcar.nl. Ik ben dan ook dik tevreden , Luís is betrouwbaar, denkt mee en heeft een gunstige prijsstelling, kortom: een aanrader !
  Carl
  BarCar
 • 5
  We konden Luis altijd bereiken voor vragen en ons werd ook vaak om feedback gevraagd. Zo bleven wij continu op de hoogte van de voortgang. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de persoonlijke benadering van ColoMedia!
  Mark
  Mailbox International
 • 5
  Luís heeft een mooie website gemaakt voor Fair Travel. Luís is betrouwbaar, kan goed uitleggen en heeft geduld. Zo hebben we onze website kunnen maken precies zoals we wilden. Ik raad iedereen ColoMedia aan!
  Miriam
  Fair Travel
 • 5
  ColoMedia heeft een prachtige website gemaakt. We zijn hier erg blij mee en krijgen hier veel complimenten over. Luis heeft een duidelijke werkwijze. Maak duidelijk aan hem wat je wilt en Luis maakt het voor je!
  Jan-Carel
  Exclusief Indonesie
 • 5
  Luis heeft voor ons een website gemaakt die op alle apparaten goed te zien is. Hij heeft hierbij prachtige foto’s gebruikt en heeft veel tijd, moeite en energie gestoken in de nieuwe website van Lotus Tours. Goed gedaan!
  Jolanda
  Lotus Tours
 • 5
  Eigenlijk had ik teveel wensen als het gaat om het maken van mijn nieuwe website, logo en drukwerk. Toch is het Luis gelukt om met zijn ColoMedia een prachtig ontwerp te maken en dit te vertalen naar een mooie website. Bedankt Luis, voor jouw hulp!
  Michele
  Pagoza
 • 5
  ColoMedia heeft voor de Oefentherapie praktijk in Vries een erg mooie en veelzijdige website ontworpen. Alle wensen waren bespreekbaar en Luís is enthousiast bezig gegaan om deze wensen te verwerken in een mooie website.
  Barbara
  Oefentherapie Vries
 • 5
  De communicatie liep vanaf het eerste moment uiterst prettig. Luis kon snel langskomen om de klus te bespreken. Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en zelf denkt Luis ook goed mee over de mogelijkheden.
  Robert
  Van Oossanen Makelaars