Kas Bon Aire Apartments

Het werk van ColoMedia: Kas Bon Aire. Kas Bon Aire is een appartementencomplex op Bonaire. De eigenaren Ton en Corine verhuren hier 5 appartementen en een studio. Ton vroeg ColoMedia om een website te maken in de stijl van Bonaire.

De wens was dat de huisstijl echt op de ‘Bonaire-stijl’ zou worden vormgegeven, waar het gebruik van het blauw van de zee en het geel van de zon veelvuldig terugkomt en waarbij het ook mogelijk moet zijn om direct te boeken via de website.

Ook mobiel boeken bij Kas Bon Aire!

De eigenaren van Kas Bon Aire, Ton en Corine, vonden het belangrijk dat de website niet alleen goed te zien was op mobiele apparaten, maar ook dat men de mogelijkheid kreeg om op hun iPhone, tabs en pads een reservering te doen. Aan deze wens heeft ColoMedia uiteraard voldaan. Vakantiegangers kunnen hun favoriete appartement kiezen en deze direct reserveren!

ColoMedia, bedankt voor de werkelijk prachtige website die jullie hebben gerealiseerd voor Kas Bon Aire (www.kasbonaire.nl). Zelfs de afstand tussen Amersfoort en (8000 km verderop) Bonaire vormde geen enkel probleem in de communicatie. Wij hadden in grote lijnen aangegeven hoe wij het wilden hebben en jullie vervolgens de vrije hand gegeven voor de verdere invulling. Vanaf de welkomstpagina tot en met het online boekingssysteem is alles precies zoals wij hoopten opgezet. Luís en Alfred, bedankt voor alle inspanningen en vooral voor de geweldige website waar Kas Bon Aire nu over beschikt

Meer beoordelingen

Bakkie doen?