Goedkope website amsterdam – ColoMedia

Goedkope website in Amsterdam. Je leest het goed! Ja het kan! Websites tegen een betaalbare prijs. Wij zijn ColoMedia en sinds 2009 bedienen wij opdrachtgevers die toe zijn aan een nieuwe (responsive) website of met een compleet nieuwe huisstijlpakket.

Hoewel ColoMedia gevestigd is in Amersfoort, bevinden de meeste trouwe opdrachtgevers van ColoMedia zich in Amsterdam. Websites ontwerpen en ontwikkelen is wat ColoMedia doet. Deze websites maakt ColoMedia voor kleine- en middelgrote bedrijven.

ColoMedia verzorgt sinds 2009 niet alleen websites, maar complete huisstijlpakketten. Hierbij behoort naast een website ook bijvoorbeeld een logo, huisstijlguide, visitekaart, folders en posters.

ColoMedia is no-nonsense en maakt gewoon goede multimedia voor een betaalbare prijs. Vraag naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf, want voor elke budget is er een oplossing! Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je een vrijblijvende vraag? Neem dan even contact op en maak een afspraak voor een goed kopje koffie!

Bakkie doen?