dtp
De afgelopen jaren heeft ColoMedia verschillende projecten mogen doen als het gaat om het ontwerpen en laten drukken van DTP-materialen. Deze zogenoemde Desk Top Publishing betreffen onder meer posters, vlaggen, flyers, visitekaarten, consumptiebonnen, afspraakkaarten en zelfs relatiegeschenken zoals T-shirts, sportshirts, tasjes en pennen. Vanwege onze goede contacten bij diverse papier- en textieldrukkers, verzorgen wij altijd de laagste prijs als het gaat om drukwerk.
En is jouw bedrijfslogo niet scherp? Dan maakt ColoMedia deze weer optimaal drukbaar!

Vraag naar de mogelijkheden.

Webshop
Wat spannend! De eerste stap naar het ondernemerschap is zojuist gezet of al een tijdje geleden gezet. Nu wil je beginnen om ook klanten te bedienen die elders in het land wonen. Daarom is een webshop een goede keuze! Een webshop vergt veel tijd en aandacht. ColoMedia begeleidt je bij elke stap die genomen wordt en zorgt voor een herkenbare stijl en een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Een beheer- en onderhoudcontract is bij de webshop-applicatie een verplicht onderdeel van het contract. Op deze manier blijft de webshop niet alleen up-to-date, maar blijft deze ook nog eens soepel werken.

Vraag naar de mogelijkheden.

Boek-en reserveringssysteem
Voor bedrijven die hotelkamers en/of appartementen verhuren, is het van belang dat de gasten snel kunnen reserveren. Voor de gasten moet het direct duidelijk zijn welke kamer zij kunnen reserveren en hoe zij dit op de snelste manier kunnen doen. We noemen dit ‘Call to Action’. De gasten direct wijzen op de mogelijkheid om direct een kamer of appartement te boeken. Met onze module is het voor de gast zelfs mogelijk om binnen 1 minuut te boeken! Voor het appartementencomplex Kas Bon Aire heeft ColoMedia een boek- en reserveringssysteem gebouwd en geïmplementeerd.

Vraag naar de mogelijkheden.

S.E.O.
De S.E.O. is erg belangrijk. Bij de S.E.O. of ook wel zoekoptimalisatie genoemd, staat de vraag centraal: hoe goed word je gevonden? En waarom word je wel of niet goed gevonden?
ColoMedia zorgt ervoor dat de S.E.O. technisch goed werkt. Daarnaast kijkt ColoMedia of jouw zoekwoorden wel werken en wordt bekeken of de zoekwoorden die worden gebruikt eigenlijk wel bestaan in het vakgebied waar u opereert. We letten bij de optimalisering vooral op de regels en richtlijnen van Bing en Google. Google heeft zelfs onze speciale voorkeur omdat deze zoekmachine al jarenlang de marktleider is. Desalniettemin zijn de regels en richtlijnen van Google ook het meest uitdagend om op te volgen. Dit vanwege het intelligente en ingewikkelde algoritme die Google hanteert.

Logo-ontwerp
Een nieuw bedrijf starten is ontzettend spannend! Ook het nadenken over een logo en huisstijl is een hele uitdaging. Waar moet je beginnen? Daar komt ColoMedia om de hoek kijken. ColoMedia kan een totaalpakket bieden als het gaat om multimedia. In het verleden heeft ColoMedia verscheidene logo’s ontworpen naar tevredenheid van de opdrachtgevers. Een logo is meer dan alleen een vorm met kleur(en). Een logo heeft naast zakelijke, vaak ook persoonlijke waarde. ColoMedia luistert naar jouw ideeën, denkt met je mee en gaat aan de slag om tot een mooi logo-ontwerp te komen.

Huisstijl ontwerp
Wat wil je uitstralen als bedrijf? Welke emoties, ofwel kleuren passen hierbij? Wat voor gevoel straalt een bepaalde kleur uit, en welke combinaties kunnen er gemaakt worden? Wat maakt een goed huisstijlontwerp? Dat zijn vragen die ColoMedia voor jou beantwoordt. Kleuren zijn samen met het logo erg belangrijke kenmerken voor herkenbaarheid voor klanten. ColoMedia begrijpt dit en biedt een groot scala aan mogelijkheden als het gaat om huisstijlontwerp.

Vraag naar de mogelijkheden.