ColoMedia is een Full service bureau

ColoMedia = Full Service. ColoMedia verleent full-service. Dat houdt in dat we alles op het gebied van multimedia onder één dak hebben. ColoMedia verzorgt naast websites, webshops en dtp-werkzaamheden ook beheer en onderhoud, zoekoptimalisatie, huisstijl- en logo-ontwerp. We hebben eigen servers in beheer en kopen zelf domeinnamen in en verhuizen deze. Hierdoor zijn we onafhankelijk en kunnen daarom de beste prijs aanbieden!

Bij ColoMedia is iedereen welkom. Of je een groot of een kleiner budget hebt. ColoMedia gelooft dat er aan elk budget een mouw aan te passen valt. Samen maken we jouw multimediaproduct tot een succes. ColoMedia staat open voor ideeën en denkt met je mee! ColoMedia… gewoon goede multimedia.

Hoe goed wij zijn? Dat laten we onze opdrachtgevers en producten bepalen. Wat andere zeggen over ColoMedia kun je lezen op de pagina beoordelingen. Daar staat tevens een link naar Marktplaats in, waar iedereen in het openbaar kan lezen wat klanten van ons vinden. Oprecht, transparant en full-service, dat is ColoMedia. Alles onder één dak!

Afspraak maken

Website

Websites bestaan in alle soorten en maten. ColoMedia zorgt er altijd voor dat jouw website meeschaalt op alle mobiele apparaten. Dat heet Responsive Web Design. Ook over een ontwerp hoef je je geen zorgen te maken. Er wordt een passend ontwerp op maat ontworpen afhankelijk van de keus van het pakket.

Lees verder

Webshop

Het is zo gemakkelijk, iedereen kan een online winkel beginnen. Nu kun je ook zaken doen in Groningen, Vlissingen of zelfs het buitenland! ColoMedia maakt de wereld een beetje kleiner en meer bereikbaar op deze manier. Betaald krijgen is nooit zo eenvoudig geweest! Betalingen ontvangen via iDeal, Paypal en Credit Card is geen probleem.

Lees verder

DTP

DTP, ook wel Desktoppublishing genoemd, betekent het maken en bewerken van documenten. Onder DTP-materialen verstaan we posters, folders, visitekaarten, flyers, stickers. Sommige bedrijven willen dit zelf doen en lopen tegen een muur van aanleverspecs aan. Wij nemen deze zorgen uit handen. Wij helpen jou en staan voor je klaar!

Lees verder

SEO

SEO Zoekoptimalisatie gaat ook wel gewoon door het leven als SEO. Een goede SEO zorgt voor een optimale vindbaarheid van jouw bedrijf en/of product. We letten onder meer op de teksten die aangeleverd worden. Zijn de teksten niet SEO-vriendelijk? Dan laten wij dit jou weten en passen de teksten voor u aan!

Lees verder

BenO

Net zoals een auto heeft een website en webshop ook gewoon beheer en onderhoud nodig. Dit noemt ColoMedia ‘BenO’. Om de website en webshop blijvend soepel te laten werken doen we zorgen wij ervoor dat de internetapplicatie niet alleen up-to-date blijft, maar ook snel en spamvrij.

Lees verder

Huisstijl

Ben je een startend bedrijf of wil je jouw oude huisstijl voorzien van een frisse nieuwe look and feel? Bij ColoMedia is alles mogelijk! Bij het huisstijl ontwerp kijken we naar de kleuren, logo en totale uitstraling van een bedrijf, product of dienst. Op basis hiervan maken we een aantal ontwerp voorstellen.

Lees verder

Bakkie doen?