ColoMedia heeft een mooie website gemaakt voor Fair Travel.

Luís is betrouwbaar, kan goed uitleggen en heeft geduld. Op deze manier konden we de website precies zo maken zoals we hebben wilden. Daarom vind ik ColoMedia een aanrader!

BEKIJK WEBSITE

ColoMedia heeft onze website gemoderniseerd en dit zorgvuldig en met veel overleg gedaan.

Het is mooi geworden met vrolijke kleurige foto’s en nu ook aangepast voor de mobiele telefoon en tablet. Goed gedaan en zeker de moeite waard!

BEKIJK WEBSITE

ColoMedia heeft voor ons een prachtige website gemaakt die te bekijk is op: exclusiefindonesie.nl. We krijgen veel complimenten over de website! Je moet duidelijk zijn in wat je wensen zijn en dan maakt Luís een erg mooi product, hij is zeer creatief en initiatiefrijk.

BEKIJK WEBSITE

Luís heeft onze website pagoza.com gemaakt. Het was niet makkelijk om alle wensen goed te verwerken in een website, maar dat is uiteindelijk wel gelukt.

Luís heeft ons heel goed geholpen en kwam met mooie ontwerpen.

BEKIJK WERK

Luis Ernesto heeft verstand van zaken en levert waar je om vraagt. Wees duidelijk in wat je wilt en hij zal het voor je maken. Hij denkt mee en vult aan.

ColoMedia heeft voor de Oefentherapie praktijk in Vries een erg mooie en veelzijdige website ontworpen. Alle wensen waren bespreekbaar en Luís is enthousiast bezig gegaan om deze wensen te verwerken in een mooie website.

Tevens is Colomedia bezig met het herontwerpen van de huisstijl van de Oefentherapie praktijk. Ook hierin weet Luís op een vernieuwende manier een mooie bijdrage te leveren!

ColoMedia heeft onze verouderde website grondig aangepakt en compleet vernieuwd.
De communicatie liep vanaf het eerste moment uiterst prettig. Luis kon snel langskomen om de klus te bespreken. Er is heel goed naar onze wensen geluisterd en zelf denkt Luis ook goed mee over de mogelijkheden.

We konden Luis altijd bereiken voor vragen en ons werd ook vaak om feedback gevraagd. Zo bleven wij continu op de hoogte van de voortgang. We zijn zeer tevreden met het resultaat en de persoonlijke benadering van ColoMedia!

ColoMedia heeft voor Barcar een mooie website gemaakt, namelijk: www.barcar.nl. Ik ben dan ook dik tevreden , Luís is betrouwbaar, denkt mee en heeft een gunstige prijsstelling, kortom: een aanrader !

BEKIJK WERK

ColoMedia heeft voor mij een erg mooie website gemaakt! Het ziet er uit als een professionele website met mooie effecten er in. Hij is erg duidelijk hoe hij zijn website maakt en je eigen ideeën weet hij heel goed uit te werken!

BEKIJK WERK

ColoMedia heeft de website van ons Zuid-Amerikaans restaurant Carlina’s in Enschede gemaakt.

Wij zijn heel tevreden met het resultaat, en nog voor mobiel ook! Muchas gracias ColoMedia!

BEKIJK WERK

ColoMedia heeft een hele mooie website voor ons gemaakt: www.lamargarita.nl. Het is precies wat wij wilden voor ons Caribisch restaurant in Amsterdam. De website voldoet volledig aan onze wensen. Ik raad ColoMedia iedereen aan!

BEKIJK WERK

ColoMedia had al snel begrepen wat ik wilde. Ondanks dat hij op dat moment het restaurant nooit zelf gezien had, heeft hij precies de goede sfeer te pakken bij het maken van mijn website.

Hij kan ook heel eenvoudig en duidelijk uitleggen hoe multimedia-zaken werken. Zeker een aanrader en ook qua prijs is hij erg gunstig

BEKIJK WERK

Ik wist precies wat ik wilde. Samen met ColoMedia hebben we een zeer mooie website gemaakt. Want Café De Dikke staat voor “gezelligheid” en dat is wat de website nu ook uitstraalt.

De werkwijze van ColoMedia is duidelijk, makkelijk, snel overleg/uitleg was top zoals ik het zou zeggen: in Jip en Janneke taal. Dank je wel! Zijn jullie nieuwsgierig neem dan gerust een kijk je op www.dedikke.nl in Leusden.

BEKIJK WERK

Met behulp van ColoMedia heeft onze organisatie nu een mooie en duidelijke website (routecolombia.nl) waar geadopteerden informatie kunnen vinden over het maken van een (roots)reis naar Colombia.

ColoMedia luistert goed naar de wensen en probeert daar op creatieve manier iets mee te doen. Een fijne persoonlijke omgang daarnaast, maakt ColoMedia tot een fijn bedrijf.

BEKIJK WEBSITE

ColoMedia, bedankt voor de werkelijk prachtige website die jullie hebben gerealiseerd voor Kas Bon Aire (www.kasbonaire.nl)!

Zelfs de afstand tussen Amersfoort en (8000 km verderop) Bonaire vormde geen enkel probleem in de communicatie. Wij hadden in grote lijnen aangegeven hoe wij het wilden hebben en jullie vervolgens de vrije hand gegeven voor de verdere invulling. Vanaf de welkomstpagina tot en met het online boekingssysteem is alles precies zoals wij hoopten opgezet.

Luís en Alfred, bedankt voor alle inspanningen en vooral voor de geweldige website waar Kas Bon Aire nu over beschikt!

BEKIJK WERK

Kom eens op de koffie!

Ben je na het lezen van de beoordelingen nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die ColoMedia biedt? Neem dan gerust eens contact op! Dan maken we een afspraak voor een goede bak koffie naar goed Colombiaans gebruik.

    Naam (verplicht)

    E-mail (verplicht)

    Ik heb een vraag over