Selecteer een pagina

Het werk van ColoMedia

Het werk van ColoMedia bestaat uit verschillende soorten multimedia. Op deze pagina kun je een kleine greep uit het werk van ColoMedia bekijken. Bekijk de ontwerpen en websites van de opdrachtgevers en hun beoordelingen! ColoMedia ontwerpt en ontwikkelt websites, webshops en DTP. Wil je precies weten wat wij doen? Bekijk dan even de pagina: Wat doet ColoMedia?

Carlina’s Restaurant

Carlina’s Restaurant is een restaurant met een ‘Zuid-Amerikaanse kaart’. Voor Carlina’s heeft ColoMedia de website ontworpen en ontwikkeld. Deze winnaar van de ‘Proef Eet’-wedstrijd in 2013 is gevestigd in Enschede.
 

BEKIJK WERK

Kas Bon Aire Apartments

Kas Bon Aire is een appartementencomplex op Bonaire. De eigenaren Ton en Corine verhuren hier 5 appartementen en een studio. Ton vroeg ColoMedia om een website te maken in de stijl van Bonaire.

De wens was dat de huisstijl echt op de ‘Bonaire-stijl’ zou worden vormgegeven, waar het gebruik van het blauw van de zee en het geel van de zon veelvuldig terugkomt en waarbij het ook mogelijk moet zijn om direct te boeken via de website. 

 
BEKIJK WERK

Upstairs Pannenkoeken Restaurant

Dit pannenkoekenhuisje is de oudste van Europa en is gevestigd in Amsterdam. Tevens is Upstairs Pannenkoeken al jarenlang houder van Trip Advisors ‘Certificate of Excellence’.

De eigenaar Arno vroeg ColoMedia zijn website te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden. ColoMedia heeft zoveel mogelijk geprobeerd om de website in de authentieke stijl van Upstairs vorm te geven. 

BEKIJK WERK

La Margarita Caribean Restaurant

La Margarita is een restaurant met een typisch ‘Caribische kaart’. Zij serveren gerechten uit onder andere Jamaica, Mexico en Colombia. ColoMedia heeft de website ontworpen en verzorgde de fotografie voor de website. La Margarita is gevestigd in Amsterdam. 

BEKIJK WERK

Colombia Cultural Festival

Tijdens dit jaarlijkse festival wordt de Colombiaanse onafhankelijkheid gevierd en is al meer dan 11 jaar een begrip binnen de Colombiaanse gemeenschap. ColoMedia verzorgt intussen al jaren de website, het onderhoud van de website, maar ook de ontwikkeling van tickets, posters, vlaggen en online-uitingen van Colombia Cultural Festival.

BEKIJK WERK

Café de Dikke

Café de Dikke is gevestigd aan de gezelligste rotonde van Leusden. Het is tevens de historische plaats waar de plaatselijke voetbalclub tot stand kwam (Roda’46). Voor de eigenaren Jolanda en Ralf ontwikkelde ColoMedia de huisstijl, het ontwerp en de ontwikkeling van de website.

BEKIJK WERK

Oefentherapie Vries

Oefentherapie Vries is een praktijk dat gericht is op de manier waarop de mens beweegt. Barbara, de oefentherapeut, leert haar patiënten aan om ‘gezond te bewegen’. Dit geldt dan voornamelijk voor de dagelijkse activiteiten zoals de arbeidshouding.

BEKIJK WERK

Colombiaans.nl

Colombiaans.nl is een website dat nieuws verzorgt uit Colombia. De community bestaat ondertussen al een aantal jaren en is groeiende. Het nieuwsmedium wint snel aan populariteit en bekendheid. Dat zorgde er ook voor dat zelfs BNN 3 Op Reis Backpack een beroep deed op de community voor tips over Colombia.

BEKIJK WERK